Італійські вчені повідомили, що при щоденному вживанні пива рівень захворюваності серця можна скоротити на 25%.

На думку вчених, вживаючи дві пляшки пива, об'ємом по 330 мл. не лише стимулюється виробництво "хорошого" холестерину, але й знижується ризик розвитку раку. Жінкам, в той же час, радять випивати не більше 0,5 л. пива. Своє дослідження вчені опублікували в журналі Nutrition.

Дослідники радять також не зловживати згаданою нормою, оскільки пиво, як і будь-який інший алкогольний напій, здатне викликати залежність. Крім того, вчені погодились з тим, що вживання вина у невеликих кількостях також дуже позитивно впливає на роботу серця.

Читати також: Ревнощі - хвороба, яку треба лікувати

Нагадаємо, раніше вчені опублікували дослідження, в якому йшлося про взаємозв'язок мислення та скорочення серцевого м'язу. Відтак виявилось, що серцевий ритм людини вказує на швидкість прийняття рішень та вказує на загальний розумовий розвиток особи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще