США вимагають якнайшвидшого проведення виборів в ДНР-ЛНР, тому що це стане прецедентом для подальшого розколу країни на самопроголошені республіки.

Таку думку порталу "Знай" висловив економічний експерт Фонду суспільної безпеки Юрій Гаврилечко.

"Нові республіки на відміну від ніким невизнаних самопроголошених ДНР і ЛНР, будуть повністю контролюватися Заходом на правах бандформувань, невизнаних як держави і тим самим будуть діяти, як червона ганчірка на бика для Росії", - зазначив експерт.

"Саме тому Путін, побоюючись подібного сценарію, щосили хоче заморозити конфлікт на сході України. Що стосується виборів на Донбасі, то незрозуміло, як це може відбуватися, тому що вибори там зараз - це буде означати повний розкол країни в найближчому майбутньому", - підсумував Ю. Гаврилечко.

Читайте також: Росія готує інформаційну війну по всій території Донбасу

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомлялося раніше, оприлюднення особистих даних журналістів на сайті "Миротворець" не обійшлося без втручання горезвісної "руки Москви". Мета - ескалація конфлікту на Донбасі.