Зухвалі злодії вкрали велосипеди з парковки торгово-розважального центру, яка перебуває під охороною. Вони повантажили їх у багажник автомобіля й втекли, а охоронець весь цей час був поряд з ними.

Про це повідомив користувач соцмережі Костянтин Галушко на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що велосипеди Trek Marlin червоно-білого кольору та Bergamont були прив'язані ланцюгами на парковці. Зловмисники перерубали їх на очах у охорони, зняли колеса та поклали в автомобіль Chery Amulet.

"Саме в цей момент охорона парковки забула, хто власник велосипедів. Коли брали по 200 грн в місяць за велосипед - добре пам'ятали", - написав Костянтин Галушко.

Читайте також: Столичні злодії позначають квартири дивними знаками

Він звернувся щодо цього інциденту у Дніпровський райвідділ, але після розмови зі слідчою зрозумів, ніхто нічого шукати не буде. На відео видно, що автомобіль нещодавно побував у аварії. Можна було б, за його словами, елементарно перевірити базу дорожньо-транспортних пригод, щоб звузити коло підозрюваних. Костянтин також зазначив, що номери на автомобілі були несправжніми.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у Києві знову поширюється старе, але перевірене роками, автомобільне шахрайство. Зловмисники крадуть з машин номери, а потім за винагороду повідомляють про місце їхнього знаходження.