Бойовики "Ісламської держави" розстріляли близько 20 осіб в римському амфітеатрі Пальміри на території Сирії, передає Російська служба ВВС з посиланням на активістів сирійської опозиції.

Сирійський центр з моніторингу дотримання прав людини, який розашований в Лондоні, також повідомив, що бойовики зігнали мирних жителів Пальміри в амфітеатр. Після цього терористи провели масовий розстріл.

Правозахисники повідомляють, що з моменту захоплення Пальміри "Ісламським державою" бойовики з цієї організації вбили близько 250 чоловік.

Читайте також: Терористи ІДІЛ стратили 400 людей

Раніше глава сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини Рамі Абдель Рахман повідомив, що терористи з ІДІЛ контролюють більшу частину сирійського міста Пальміра.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У Пальмірі знаходяться руїни стародавніх античних споруд. ЮНЕСКО вніс їх до фонду пам'яток всесвітньої спадщини.

Нагадаємо що терористи з "Ісламської держави" вже руйнували історичні пам'ятки. Раніше бойовики знищили християнський монастир, який датований IV століттям.