На гральних картах зображені історичні постаті України. Колода отримала назву "Корчма Тарас Бульба". Це переважно етномалюнки із певними часовими проміжками. На них змальовані українці в притаманному для того часу вбранні.

Автор малюнків Владислав Єрко, український художник-ілюстратор. Він відомий співпрацею з такими видавництвами як "А-ба-ба-га-ла-ма-га" та "Софія". Автор навчався в Українській академії друкарства, але не закінчив її через конфлікт з викладачами.

Читайте також: В Ізраїлі вперше пройде український етно-фестиваль

Найвідомішими роботами Владислава Єрка є ілюстрації до українських видань серії книг Джоан Роулінг "Гаррі Поттер", а також романів Карлоса Кастанеди та Пауло Коельйо.

"Снігова королева" Ганса Крістіана Андерсена з ілюстраціями українського ілюстратора вийшла англійською мовою двома виданням і стала у 2005 році лідером серед продаж англійського видавництва Templar.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У 2008 році Владислав оформив український переклад трагедії Вільяма Шекспіра "Гамлет", книга отримала Гран-прі Львівського форуму видавців.