Королева Великої Британії Єлизавета II отримали у винагороду ваучер супермаркету. Такий приз їй вручили за перемогу її коня на Королівському Віндзорському шоу.

Про це повідомляє ВВС. Кінь королеви на прізвисько Barber's Shop переміг на одному з етапів змагання, де судді оцінювали екстер'єр та здатності тварин. Призом конкурсу став ваучер торгової мережі на суму у 72 долари. Королева отримала свою винагороду із посмішкою.

Офіційні представники королівської родини не захотіли відповідати , на що саме королева витратить виграні гроші й чи взагалі вони користується ваучерами.

Читайте також: Любовний лист королеви Британії продали за 14 тисяч фунтів

Нагадаємо, Royal Windsor Horse Show є одним з найпрестижніших кінних шоу, що проходить під відкритим небом. Королева Єлизавету II кожного року відвідує його, починаючи з 1943 року. Лише на час проведення шоу, двері Віндзорського палацу відкриті для всіх охочих. Вони триває чотири дні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У рамках цьогорічного шоу проведуть заходи з нагоди 90-річчя королеви. У ньому задіють майже 900 коней і 1 500 учасників. Подивитися на шоу прийдуть близько 10 тисяч людей.