У Києві в шотландської групи Holy Esque вкрали техніку і документи. Вони приїхали в місто, щоб виступити 12 травня в рамках серії концертів нової британської музики.

"Україна зустріла Holy Esque доброю, приємною публікою, теплою погодою, вкраденими телефонами, грошима, фотоапаратами, ноутами і паспортами. Далеко підемо", - написав арт-директор концерт-холу Євген Кібець на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Всі речі музикантів були в рюкзаку. Його, за словами Євгена, вкрали в місті після концерту.

Читайте також: Поліцейські затримали зловмисників, що викрали француза у центрі столиці

Нагадаємо, Holy Esque утворилися в шотландському місті Глазго в 2011 році. Їх перший реліз, який вийшов в наступному році, отримав підтримку відомого діджея британського BBC Radio. Це відкрило групі дорогу на фестиваль Glastonbury, де виступають перспективні новачки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Дебютний альбом Holy Esque вийшов в цьому році. Він отримав назву At Hope's Ravine. Учасники групи назвали цей альбом довгоочікуваним і трохи запізнілим. Вони наголосили, що коли його слухаєш, то розумієш, яку музику вони грають.