Актор Девід Духовни зізнався, що розплакався над сценарієм продовження серіалу "Секретні матеріали: Перезавантаження".

Про це пише Entertainment Weekly.

"Прочитавши першу сторінку сценарію, я почав плакати. Дивно знову бачити знайомі імена на сторінці. Це не має відношення до змісту тексту. Просто ми давно обговорюємо даний проект, довго його плануємо. Знадобилося багато часу, щоб усі знову зібралися", — пояснив актор.

Сценарій охарактеризував як фантастичний, не уточнивши деталі. Він додав, що у кожного епізоду закінчений сюжет, але між кожним з них і об'єднуючий елемент.

Читайте також: Девід Духовни випустить перший музичний альбом

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Актор заявив, що міг би продовжити роботу над "Секретними матеріалами".

"Я готовий для ще одного циклу. Не знаю, чи зможу взятися за 20-серійний варіант, не знаю, чи зможе Джилліан. Але думаю, всі відкриті для переговорів. Ми поверталися в шоу не для того, щоб відразу припинити його", — зазначив Духовни.

Перші епізоди вийдуть на екрани 24 січня 2016 року. До проекту також повернеться Джилліан Андерсон.

Оригінальний серіал "Секретні матеріали" виходив на Fox з 1993 по 2002 рік. За його мотивами в 1998-му і 2008-му також було знято два повнометражних фільми.

Сюжет серіалу присвячений роботі відділу паранормальних явищ ФБР і відносин двох його агентів: Фокса Малдера (Духовні) та Дани Скаллі (Андерсон).

"Секретні матеріали" — один з найтриваліших проектів на телебаченні. У його скарбничці безліч престижних телевізійних нагород, у тому числі понад 20 премій "Еммі" і "Золотий глобус".

Нагадаємо, нещодавно Девід Духовни заявив, що випустить дебютний музичний альбом.

Перший музичний проект актора буде називатися Hell or Highwater. Шанувальники творчості актора вже можуть ознайомитися із записом першої пісні з альбому - Another Year.