У Києві на Оболоні по вулиці Тимошенка пізно ввечері в магазині Roshen стався вибух. Постраждалих немає. Міліція розпочала слідство за фактом злочину.

Про це пише УНІАН.

"Всередині Рошену на Мінській дим і розкидані цукерки. Загоряння не було. Є велика дірка в стіні біля кондиціонерів. Шматок покрученого профільного шматка стіни лежить поруч. Але перехожі кажуть, що все таки стріляли з "мухи", - повідомили користувачі соцмереж вночі.

За адресою направили слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь МВС, групу експертів вибухотехніків.

Читайте також: У Києві в результаті вибуху загинула людина

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У 23:11 в чергову частину Оболонського районного управління міліції по спецлінії "102" надійшов виклик, що в магазині замкнув кондиціонер, пожежа. Надалі правоохоронці встановили, що в результаті вибуху невстановленого предмета пошкоджена стіна. Постраждалих немає", - розповіли у міліції.

По приїзду правоохоронців на місце, виклик про пожежу та загорянні магазину не підтвердився.

За попередньою інформацією, спрацював невідомий пристрій. В результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 см.

У середині магазину від ударної хвилі пошкодило торгові полиці та частину товару. Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину і кондиціонером, який розташовані на вулиці.

Також, пошкоджена профільна обшивка стіни, частина якої перебувала на землі поруч з місцем вибуху.

Вилучені на місці події предмети направили на дослідження у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУ МВС в Києві.