Партія "Самопоміч", одна з небагатьох, зберегла свої рейтинги серед виборців, але лише з тієї причини, що не робить ніяких рішучих дій. Про це в ефірі програми "Циніки" на "Радіо-Вести" заявив колишній прем'єр-міністр України Юрій Єхануров.

"Самопоміч" нормально тримається, тому що вона нічого не робить. Тому що там розумненькі хлопці, які самі ніколи нічого в житті не робили. Вони грантоїди, в основному, розумні. Люди, які вміють складати докладні звіти. Це хлопці, з якими дуже приємно розмовляти, це світські люди. Але запитати (в них - ред.) "чим ти взагалі керував в житті", - заявив Єхануров.

У той же час, за словами політика, дві найбільші політичні сили в країні стрімко втрачають в популярності і довірі серед громадян України. За даними екс-прем'єра, на сьогоднішній день 52% українців хочуть бачити при владі "постмайданівські сили та інших осіб".

Читайте також: Депутати диктують Парубію, які закони йому вносити в Раду

"Подивіться рейтинги, які мають ось ці владні сили. Ті, які сьогодні правлять нами в парламенті, так звана більшість з підпорами і рейтинг тих, хто знаходиться при владі. Прямо скажемо - не дуже. ... Якщо раніше ми говорили про нульовий рейтинг "Фронту змін", то сьогодні можна говорити, що разом з "Солідарністю" вони мають 15%", - відзначає колишній голова Кабінету міністрів України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Рейтинг "багатошарової опозиції" (так Єхануров назвав політичні сили, які самі відносять себе до опозиції) був позначений екс-прем'єром на ще більш низькому рівні.

"Опозиційний блок матиме свої 12%, щоб там не сталося. Є опозиція, яка стала тільки тому, що це дуже вигідно політично. Знаєте, у нас люблять, коли хтось виступає, так би мовити, "Лає цей уряд, цього президента". Ось це Ляшко і Тимошенко", - додав співрозмовник "Радіо-Вести", назвавши останніх популістами.