Колишні російські силовики, які перейшли на бік України, зустрілися в госпіталі з полоненими російськими спецназівцями. Колишній офіцер ФСБ і спецназівець Ілля та Олексій заявили, що хотіли поспілкуватися як росіянин з росіянином і переконати в тому, у що ще рік тому не вірили самі.

Про це повідомляє ТСН.

Спочатку колишні російські військові Ілля та Олексій провідали Олександра Александрова. Він швидко знайшов спільну мову з хлопцями.

Александров співпрацює зі слідством, а наданий адвокат його цілком влаштовує. Він розповів, що українці його не ображають і лікують, а російський консул провідав лише на дев'ятий день.

"Допомога з того боку - ну, хіба у співчутті співгромадян. Поки якоїсь допомоги я реально не бачив. Консул приходив, ми тільки з ним спілкувалися, конкретних відповідей не було на наші запитання. Поки що", - зазначив Александров.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він лежить у VIP-палаті, а медикам вдалося зберегти йому ногу від ампутації. Александров досі не може зв'язатися зі своїми родичами.

Читайте также: У російському посольстві відмовилися прийняти скаргу полоненого ГРУшника

Після фото з російським прапором, колишні ФСБшника пішли в сусідню палату до капітана Євгена Єрофєєва.

На контакт він іде складніше і не погоджується з думками земляків, які перейшли на бік України. Єрофєєв навіть не переживає щодо свого звільнення з російської армії заднім числом.

"Тобто, тебе кинули, і ти все одно хочеш назад, так? На Донбас хочеться ще поїхати?" - запитує колишній російський військовий Олексій.

Єрофєєв відповів на це, що "вже прощай зброя" і на цьому все закінчено.

Він не відмовляється від українського адвоката, але намагається оскаржити звинувачення в тероризмі.

Нагадаємо, російський консул зустрівся із затриманими спецназівцями. Вона тривала майже дві години. На час візиту російського дипломата в лікарні посилили заходи безпеки.