СБУ провела обшук в одному з місць відпочинку Одеси, де відзначав своє 25-річчя працівник єпархії однієї з православних церков Дмитро, який також є журналістом на одеському телеканалі і помічником депутата ВР.

Про це повідомляє Думська.

На святкування чоловік запросив своїх колег із єпархії, студентів релігійних навчальних закладів Одеси та Києва, священнослужителів.

Гості подарували імениннику великий торт із зображенням герба і прапора "ДНР", а також прапора Росії.

Читайте також: Поплавському та Ківалову заборонили очолювати ВНЗ

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У відповідь чоловік накрив стіл із дорогими імпортними напоями і запросив на свято десяток дівчат, які надають сексуальні послуги. При цьому він висловив досить нестандартне бажання, замовивши жриць кохання, які є переселенками із Донецької області.

Під час обшуку співробітники СБУ вилучили в одного із гостей пістолет і патрони калібру 5,45.

За даними джерел УНІАН, працівника єпархії звуть Дмитро Півень. Він є офіційним помічником депутата Сергія Ківалова і правою рукою митрополита Агафангела.

Як повідомлялося, раніше в травні громадський рух Автомайдан опублікувало зняте з безпілотника відео з маєтком, який, за словами активістів, належить нардепу Сергію Ківалову в Одесі.