Через кілька днів після фіналу "Євробачення", який пройшов в Стокгольмі, у соцмережах почали з'являтися фотожаби на головного конкурента Джамали Сергія Лазарева.

Так, на одній з картинок Лазарєв підіймається до заповітного першого місця. На другому - співак тягнеться до свого колеги з Білорусі (співак Ivan), який епатував журі і публіку зйомками в стилі ню.

Ще на одній картинці Лазарєв постав в образі однокрила стерха, якого осідлав напівголий президент Росії Володимир Путін.

Як відомо, українська співачка Джамала (Jamala) з піснею "тисяча дев'ятсот сорок чотири" перемогла в фіналі пісенного конкурсу "Євробачення 2016", який проходив в суботу в Стокгольмі (Швеція). За результатами голосування національних журі країн-учасниць Євробачення-2016 і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали.

Читайте також: Іспанський художник розфарбував поїзд київського метро

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За правилами конкурсу, наступне "Євробачення" має пройти в країні, виконавець якої переміг в попередньому. Таким чином, конкурс "Євробачення-2017" пройде в Україні.