Росія вважає спецназівців Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва "найманцями" та "поліцейськими ЛНР".

Таку офіційну позицію країни озвучив російський консул Олексій Грубий під час зустрічі з адвокатами затриманих росіян – Костянтином Кравчуком та Оксаною Соколовською, передає ТСН.

Проте, за словами адвоката, консул зауважив, що Росія зробить все можливе, аби не допустити виходу таких "найманців" за межі так званих "ЛНР" та "ДНР".

Грубий пообіцяв, що намагатиметься організувати зустріч полонених з родичами у Києві. Вони мають переконатися, що на заарештованих не чинять жодного тиску, їх не піддають тортурам, а навпаки – надають необхідне лікування та утримують у гідних умовах.

Читайте также: Колишні російські військові зустрілись з полоненими ГРУшниками

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Військовослужбовці обурились такою позицією своєї держави та словами консула. Вони запевнили, що це неправда.

Нагадаємо, що колишні російські військові зустрілись з ГРУшниками в лікарні. Колишній офіцер ФСБ Ілля і спецназівець Олексій заявили, що хотіли переконати їх в тому, у що ще рік тому не вірили самі.

Полонені заявили, що не бачать реальної допомоги від власної країни та не відмовляються від українських адвокатів.