Конгрес Міжнародної федерації футболу в швейцарському Цюріху відновив роботу після повідомлень про закладену бомбу. Про це повідомив генеральний секретар організації Жером Вальке, передає "Р-Спорт".

Секретар зазначив, що рішення ухвалили після консультацій з місцевою владою, а також після обшуку поліцейськими всієї території.

"Влада дала дозвіл, можемо продовжувати конгрес", - заявив Вальке.

Читайте також: Нового президента ФІФА оберуть сьогодні в Цюріху

Нагадаємо, що в швейцарську поліцію близько 11 години за місцевим часом надійшло повідомлення про загрозу вибуху на з'їзді конгресу ФІФА. Поліцейські підтвердили можливу загрозу вибуху.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У зв'язку з цим всіх журналістів попросили залишити залу засідання організації.

Сьогодні в Цюріху відбуваються вибори президента ФІФА. На цей пост претендують Йозеф Блаттер, який вже 17 років керує асоціацією, і принц Йорданії Алі бін Аль-Хусейн.

Голосування заплановане на 17:00 за місцевим часом.