В Youtube набирає популярність відео, на якому каченята намагаються покататися на капібарі. Вони так забавно намагаються забратися на її спинку, що це не може не порадувати. Каченята помиляються і плюхаються в воду, але це не зупиняє їх на одному місці, вони пробують свою вдачу ще раз. Мабуть сонячним утятам набридло самим плавати і вони вирішили скористатися послугами гризуна.

"Приходьте і давайте грати разом в ясну сонячну погоду. Давайте все підемо на Острів Копібари", - йдеться в акаунті Capybara Island.

Відео набрало майже 27 тисяч переглядів. Ролик викликав бурю емоцій у користувачів соціальних мереж. Деякі пишуть про те, що не можна таких тварин тримати у себе вдома. Цікаво, що капібара вважається єдиним представником в сімействі водосвинкових і найбільшим гризуном серед представлених в світі. Відважні каченята все ж підіймаються на неї і продовжують стрибати в воду. Через деякий час вони намагаються щипати його і, що дивно, копібарі це подобається. Отримуючи задоволення вона дозволяє утятам сидіти на її спині.

Читайте також: Instagram підкорила лиса морська свинка Людвік

Нагадаємо, що інтернет підкорив кіт з найкрасивішими очима.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще