Сьогодні у столиці розпочалося судове слухання у справі співробітника похоронного бюро, котрий виявився серійним вбивцею. Чоловікові інкримінують убивство двох людей.

"Восени минулого року до Дніпровського райуправління звернулася жінка з заявою, що зник її чоловік. Вказала, що зниклий був водієм, займався перевезенням вантажів на власному мікроавтобусі. Перед зникненням отримав замовлення на перевезення вантажу з Одеси до Києва. Виїхав з дому і більше не повернувся, - розповіли "Знай" у прес-службі столичної прокуратури.

Дружині він пообіцяв повернутися за день.

"Автомобіля та тіла міліціонери не знайшли, телефон зниклого був вимкнутий", - кажуть правоохоронці.

Читайте також: На Харківщині заради пенсійних грошей зарізали поштарку

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Доки тривали пошуки, у Святошинський райвідділок звернулася ще одна жінка з аналогічною заявою. Її чоловік теж перевозив власним мікроавтобусом вантажі. Клієнтів підшукував в інтернеті. Знайшовши чергове замовлення та виїхавши, зник.

У прокуратурі справу об'єднали в одну.

"Оперативники відпрацьовували інформацію можливого замаху. Стандартні сімейні розборки: дружина жила з чоловіком та мала коханця", - розповів на умовах анонімності один із правоохоронців.

Чоловік вирішив убити суперника. Уперше здійснити задумане вирішив улітку.

"Заманив суперника до автомобіля, сильно побив та проткнув викруткою. Тоді жертві вдалося вирватися", - каже оперативник.

Правоохоронці дізналися, що вбивця придбав пістолет. За злочинцем почали стежити. Затримали, лише коли зловмисник із пістолетом вирушив на вбивство чоловіка коханки.

"У ході допиту з'ясувалося, що 28-річний затриманий причетний ще до двох вбивств", - каже міліціонер.

Хлопець пояснив, що родом з Миколаєва. Двох водіїв вбив через їхні автомобілі. Тіла закопав, а мікроавтобуси відігнав до Миколаєва, віддав за кілька тисяч доларів на підпільне СТО, де автомобілі розібрали.

Читайте також: В Криму вбили беркутівця, який розганяв Майдан

"Підсудний працював у ритуальному бюро. Його дружина розповіла, що чоловік завів коханку. З дружиною не жив, з дитиною останнім часом не спілкувався. Через проблеми у родині його понизили на посаді в ритуальному агентстві. Він став звичайним водієм", - розказав державний обвинувач Дмитро Ткачук.

Дружина обвинуваченого подала на розлучення, а коханку допитують у справі як свідка.

"Чоловік, коли дізнався, що йому загрожує пожиттєве ув'язнення, хотів прикинутися божевільним. Але експертиза довела, що він здоровий. Тоді миколаївець спробував задушити адвоката власною курткою. Після цього той відмовився його захищати", - каже Ткачук.