На базі тематичного парку Дубая IMG Worlds of Adventure цього літа відкриється перший в своєму роді готель з привидами.

Тематичний парк IMG Worlds of Adventure в Дубаї 15 серпня відкриває готель з привидами, який обіцяє гостям незабутні враження. Забронювати номер можна на офіційному сайті комплексу.

Готель знаходиться у власності Ilyas and Mustafa Galadari Group і буде управлятися Джеком і Скоттом Донован. Проект орієнтований як на резидентів, так і на туристів.

Відповідно до заяви, на вході гостей зустріне "нудотні сморід, що наповнює повітря" і "звуковий супровід з жахливими криками".

"Готель з привидами не те місце, де вам запропонують свіжі рушники і розкішні шампуні. А їжа порадує любителів м'яса... ", - повідомляється в заяві.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Леннард Отто, генеральний директор IMG Worlds of Adventure, сказав: "У той час як навколо так багато готелів, ми захотіли зробити щось особливе, і те, що збиралися зробити брати Донован, привернуло нашу увагу."

У тематичному парку IMG Worlds of Adventure буде представлено понад 20 атракціонів, присвячених персонажам Marvel і Cartoon Network, кінотеатр Novo Cinemas, 28 точок харчування і 25 роздрібних точок. Комплекс розділений на чотири тематичні зони: Cartoon Network, Marvel, IMG Boulevard і the Lost Valley-Dinosaur Adventure.