Колишній начальник департаменту по боротьбі з наркозлочинністю Ілля Ківа зібрався стати депутатом. Він буде балотуватися до Верховної Ради по одному з семи мажоритарних округів, де пройдуть довибори.

Про це повідомляє "Страна", посилаючись на джерело в Міністерстві внутрішніх справ. Сам Ківа поки не підтвердив і не спростував ці наміри.

"Питання практично вирішене. Зараз залишилося остаточно узгодити округ, за яким його будуть висувати ", - розповіло джерело в МВС.

Ківа сказав, що найближчим часом всі дізнаються інформацію про те, чим він буде займатися. Він уточнив, що для участі в кампанії йому не обов'язково звільнятися з міністерства.

Читайте також: Ківа переплутав Порошенко з Елвісом Преслі

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, в парламент відбудуться довибори по мажоритарних округах. Без представників у Верховній Раді залишилися округ №151 у Полтавській області, №23 у Волинській області, №27 в Дніпропетровську, №114 в Луганській області, №183 у Херсонській області, а також №85 в Івано-Франківській області та №206 в Чернігові .

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Ілля Ківа залишає пост глави департаменту по боротьбі з наркозлочинністю. Його переводять на роботу в службу з питань ветеранів АТО при відомстві.