На столичному Печерську правоохоронці затримали групу викрадачів автомобілів. За допомогою евакуатора та підроблених документів зловмисники викрали 2 автомобіля.

Злочинці працювали за аналогічним сценарієм - до служби евакуатора телефонував чоловік та замовляв послугу, потім на місці виклику робітникові сервісної служби надавали фальшиві документи на автівку. Після цього, автомобіль вантажили на евакуатор та відвозили на вказану адресу. Про це повідомили на офіційному сайті ГУ НП у місті Києві.

З'ясувалось, що за такою схемою зловмисники викрали 2 іномарки, серед них: "Toyota Camry" та "Mazda СХ 5". Згідно з інформацією, організатором шахрайства виявився 23-річний житель столиці. Його спільниця підшукувала молодих хлопців, які повинні були замовити евакуатор та відвезти авто у домовлене місце за винагороду в 100 доларів.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про незаконне заволодіння транспортним засобом. Зараз шахрай перебуває під домашнім арештом. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Читайте також: Через ДТП у Києві утворився 4-кілометровий затор

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше столичні правоохоронці затримали автокрадіїв, що маскувалися під комунальників з евакуатором.