У столиці, на дорозі під час руху, водій "Lexus" обстріляв автомобіль марки "Lanos". Подія сталася в Дніпровському районі на проспекті Ватутіна.

Згідно попередньою інформацією, інцидент стався під час маневрування. 2 автомобілі рухалися від супермаркету. Водій "Lanos" намагався виїхати на проспект Ватутіна, і підрізав "Lexus". Коли вони почали рухатись паралельно, конфлікт загострився. Такою інформацією поділились на офіційному сайті ГУ НП в місті Києві.

Не довго думаючи, водій "Lexus" відкрив скло і діставши зброю, вистрілив в "Lanos". Внаслідок інциденту розбилося пасажирське і водійське скло у потерпілого. Під час конфлікту ніхто не постраждав. Зловмисник втік з місця події.

На місце пригоди прибули співробітники поліції і слідчо-оперативна група. Правоохоронці намагаються встановити особу підозрюваного.

Читайте також: Поліція просить жителів Київщини допомогти знайти педофіла

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше в Печерському районі столиці сталася стрілянина. В результаті інциденту загинула людина.