Астрономічний гонорар у 68 мільйонів фунтів стерлінгів (100 мільйонів доларів США) не змусив передумати Деніела Крейга завершити контракт з кіностудією MGM, яка продюсує фільми про Джеймса Бонда. Саме стільки грошей пропонували актору за зйомки у двох наступних стрічках "бондіани", а також за посаду продюсера.

Голівудський актор уже не раз зазначав, що з нетерпінням чекає закінчення терміну дії контракту, і постійно критикував нові серії "бондіани". Про своє рішення попрощатися з MGM Крейг заявив після закінчення зйомок чергової кіноісторії про пригоди агента 007 під назвою "Спектр", передає Daily Mail.

У минулому році актор розповідав, що намагався піти з проекту від самого початку.

"Але вони не відпустили мене, і мені довелося підписати контракт ще на два фільми. Бізнес є бізнес", – цитує видання слова Крейга.

Читайте також: Тобі Джонс зіграє головного лиходія в "Шерлоку"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серія фільмів про пригоди Джеймса Бонда бере свій початок з 1962 року і є однією з найтриваліших в історії. За 53 роки вийшли 24 фільми, що принесли її творцям сім мільярдів доларів прибутку і стали третім за успішністю кіносеріалом в історії.

Роль Джеймса Бонда у різні роки виконували Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон, Пірс Броснан. Останнім образ Бонда на екранах втілив Деніел Крейг.