Мешканка англійського міста Шеффілд Вінні Благден отримала 16 тисяч вітальних листівок на сторіччя. Крім того, іменинниці подарували більше 200 подарунків та букетів квітів, а також два торти. Про це повідомляється в Facebook місцевої філії BBC Radio, яка займалася організацією урочистостей.

Кілька тижнів тому журналісти дізналися, що 28 травня жінці виповниться 100 років. Проте розділити з нею свято нікому, бо її чоловік Джордж помер, а дітей подружжя не мало. Після цього активісти опублікували у своїй групі в Facebook заклик привітати жінку з днем ​​народження.

На повідомлення радіостанції відгукнулися тисячі людей. В акції брали участь не лише жителі Великої Британії: листівки приходили з Тайваню, Сінгапуру, США та інших країн.

Читайте також: Американська медсестра відсвяткувала 90-річчя на роботі

Святкування дня народження Благден, на якому були присутні багато городян, пройшло в міській ратуші. Також з ювілеєм жінку привітав хор місцевих школярів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Все було прекрасно, але я до такого не звикла. Не розумію, навіщо людям знадобилося робити подібне, але хочу подякувати всім - це було красиво" , - сказала старенька.