Сьогодні в столичному Українському домі відкрився ярмарок для дітей-переселенців "Діти- Дітям". Біженці принесли на фестиваль випічку та сувеніри, які можна придбати. Про це передає УНН.

Така подія організована за допомогою громадських організацій для того, щоб зібрати кошти на лікування онкохворих дітей Національно інституту раку. На 13.30 організатори запланували святковий концерт.

Матеріал по темі: Кримчани відкрили у Львові "Пекло"

"Перше, в такий спосіб ми вітаємо малечу, яка виїхали із зони АТО, з наступаючим святом - Днем захисту дітей. Сьогодні для них пройде святковий концерт, будуть подарунки. Зараз вони беруть участь у різноманітних майстер-класах та іграх", - розповів один з організаторів події голова "Луганського земляцтва" Вадим Горан.

Нагадаємо, що за даними Міністерства соціальної політики, з територій, тимчасово окупованих на Луганщині й Донеччині, вимушено переселилися майже 1 мільйон 300 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще