У Москві під адміністрацією міста представники ЛГБТ побилися з православними активістами. Про це пише російський блогер Філіпп Кірєєв.

"Представники ЛГБТ-спільноти в черговий раз спробували провести навпроти мерії Москви так званий гей-прайд. Влада постійно відмовляється його погоджувати. За традицією, ця несанкціонована акція завжди завершується бійками або затриманнями", – повідомив Кірєєв.

Блогер повідомив, що акція почалась близько 13:00. Згодом до міської адміністрації підійшли православні активісти, які почали нападати на прихильників нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Матеріал по темі: В Ірландії на референдумі підтримують одностатеві шлюби

Поліцейські затримали десь десяток людей, серед яких були організатор акції Ніколай Алєксєєв та лідер православного руху "Божья Воля" Дмітро Ентео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що представники ЛГБТ надсилали до мерії прохання про проведення акції 30 травня, але їм відмовили. Такі акції російська влада на словах не підтримує. Проте політтехнологи використовують штучно піднятий шум довкола них, щоб налаштувати громадян РФ проти Європи.

Влада Віктора Януковича використовувала акції ЛГБТ, щоб дискредитувати Євромайдан та Мовний майдан у Києві.