У ПАТ "Нафтогаз", як і у глави Національної ради підприємства Андрія Коболєва є певні проблеми і претензії до них можна допустити, але говорити про те, що проти нього порушено кримінальну справу поки рано.

Про це порталу "Знай" повідомив український політолог, голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, коментуючи інформацію, що з'явилася в інтернеті інформацію про те, що проти А. Коболєва ГПУ завела кримінальну справу.

"Варто дочекатися офіційної інформації, а робити висновки за неперевіреними даними поки зарано. Крім того, відкрита не справа, а кримінальне провадження, а це різні речі", - зазначив Володимир Фесенко, порадивши почекати офіційного коментаря від Генеральної прокуратури і не робити поспішних висновків.

Читайте також: "Нафтогаз" нарахував претензій до "Газпрому" на $30 млрд

Нагадаємо, 23 травня у низці інтернет-ЗМІ з'явилася інформація про те, що Головне слідче управління Генеральної прокуратури України відкрило кримінальне провадження проти глави Національної ради ПАТ "Укрнафта" Андрія Коболєва за фактом службової недбалості, що призвела до тяжких наслідків. Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури України на звернення народного депутата України Вікторії Войціцький.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як з'ясував портал "Знай", це не відповідає дійсності.