У Москві тяжко захворів опозиційний журналіст Володимир Кара-Мурза (молодший). У нього відмовили внутрішні органи.

Дружина журналіста Євгенія, заявила, що її чоловіка могли отруїти, повідомляє Repubblika.

Як зазначило видання, всі симптоми у Кара-Мурзи нагадують отруєння. Після того, як опозиційного журналіста шпиталізували у важкому стані через можливу відмову нирки, діагноз лікарям так і не вдалося встановити.

Видання наводить аналогію з таємничим отруєнням колишнього офіцера КДБ і ФСБ Олександра Литвиненка, який помер у Лондоні в 2006 році після отруєння полонієм. Литвиненко втік до Великобританії в 2000 році, де написав книгу про російські спецслужби. Зараз у Лондоні триває суд у цій справі, в ході якого відкриваються раніше невідомі факти про діяльність російським спецслужб і президента Володимира Путіна.

Євгенія Кара-Мурза зробила спроби перевезти вмираючого чоловіка на лікування до Європи чи до Ізраїлю. Однак її батько та лікарі вважають журналіста вже нетранспортабельним.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Видання пише, що перед своїм таємничим захворюванням Кара-Мурза зняв фільм, в якому виступив з різкою критикою чеченського лідера Рамзана Кадирова.

Читайте також: Автор скандального фільму про Кадирова потрапив до реанімації

Володимир Кара-Мурза (молодший) - російський тележурналіст, публіцист, громадський діяч. Син відомого російського тележурналіста Володимира Кара-Мурзи. Друг нещодавно вбитого в Москві російського опозиціонера Бориса Нємцова.