Американська ІТ-корпорація Google та бренд, що став іконою стилю з цієї ж країни, Levi's об'єднались для створення розумної куртки. Дві компанії представили проект Jacquard, який представляє собою сенсорний рукав на стильній джинсовій куртці.

На промо-ролику від компінї можна побачити рукав джинсовки Levi's із вбудованим датчиком. Він реагує на дотики та "свайпи" власника та керує деякими функціями смартфону. Пересуваючись на велосипеді, людині не зручно діставати телефон з кишені, щоб змінити пісню, тож тепер це можна робити, торкаючись одним дотик до одягу.

У рукаві джинсовки є спеціальний сенсорний модуль, який за допомогою Bluetooth синхронізується зі смартфоном. Розробники не очікують особливо дбайливого ставлення до речі, тому зробили її стійкою до вологи. Однак під час прання слід від'єднувати пристрій від Levi's.

Цієї осені компанії планують ретельно протестувати винахід. Вже наступного року куртку запустять у масове виробництво та продаж. Скільки вона коштуватиме - невідомо.

Читайте також: Google презентував смартфон зі змінними деталями

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Спільний проект з Levi's є не єдиною революційною розробкою від Google. Наступного року компанія випустить модульний смартфон зі змінними запчастинами.