Вчені довели, що конфлікти в сім'ях, які спостерігають діти, в майбутньому впливають на їх так, що вони не можуть зберегти сім'ї. Для того, щоб зробити це перевірили статистичні дані про сім'ї, які розлучалися з 1987 до 2003 років. Причинами конфліктів ставали фінансові питання, зради та інше.

Вчені впевнені в тому, що діти постійно спостерігають за конфліктами в сім'ї, в дорослому віці не вміють знаходити виходи зі складних ситуацій і впадають у крайнощі. Також це залежить від того, що у дітей немає моделі щасливої ​​родини, яку послані створити батьки на своєму прикладі. Вчені радять краще розлучитися, ніж постійно влаштовувати скандали вдома, повідомляє techinsider.io.

Діти в майбутньому будуть більш щасливими, якщо батьки вчасно розвелись, тому що вони не будуть бачити постійні страждання і впадати в депресії. Цей висновок обумовлений тим, що емоційний стан і задоволеність життям дітей стабілізується, після розлучення батьків.

Читайте також: Як навчити дітей цінувати гроші — 6 порад

Нагадаємо, що недавно вчені виявили, що неслухняні діти найчастіше добиватся в житті великих висот, ніж ті, які слідували правилам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще