У Національному банку України заявляють про задовільну платіжну здатність Приватбанку. Нагадаємо, що в 2014 році Приватбанк пройшов стрес-тестування та виконав всі належні умови для подальшої роботи.

"Це комплексна програма, яка включає реструктуризацію кредитів, наданих НБУ, покращення якості кредитного портфеля, в тому числі і за рахунок прийняття додаткового забезпечення за кредитами, збільшення капіталу банку як за рахунок додаткових внесків акціонерів, так і за рахунок конвертації субординованого боргу в капітал 1 рівня, приведення пруденційних показників банку до нормативного значення", - інформує НБУ.

Читайте також: Банк "Михайлівський" визнають неплатоспроможним через тиждень

У регуляторі стверджують, що грошей у цього банку достатньо.

"Нацбанк здійснює постійний моніторинг діяльності банку в цілому та контроль за виконанням програми рекапіталізації зокрема. Стан ліквідності банку задовільний, на сьогодні Приватбанк має найбільший у системі залишок коштів у касах і банкоматах - близько 9 млрд грн, на коррахунку - близько 2,3 млрд грн", - повідомили в прес-службі.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще