Біля будівлі Музея історії Києва, розташованої в центрі міста розгортається скандал - суд прийняв рішення про повну зупинку роботи культурного заходу.

Так, в Окружний адміністративний суд міста Києва звернулося Головне управління з питань надзвичайних ситуацій. Під час перевірки наприкінці минулого року пожежні виявили безліч порушень: наявність перешкод, які можуть заважати вільній евакуації людей, відсутність договору на техобслуговування систем протипожежного захисту, недостатня кількість вогнегасників і багато інших, повідомляє портал Сегодня.

Читайте також: Мітинг на захист Музею історичних цінностей відбувся у столиці (фото)

Відповідно, позов був задоволений і дане рішення також підтвердив Апеляційний суд міста Києва. У Департаменті культури КМДА про ситуацію знають і здивовані такою увагою пожежних до музею.

Нагадаємо, що будівництво на Хмельницького, 7 проходило зі скандалом – будівля загрожувала станції метро Театральна і будувалася з порушенням багатьох норм. Оскільки першопочатково приміщення було призначене для торгово-офісного центру, то Кияни не виключають, що музеєм "зацікавилися" бізнесмени та чиновники.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще