На Дніпропетровщині за хабар у розмірі 10 тисяч грн затримали директора одного із вищих навчальних закладів Кривого Рогу.

Про це повідомляє Корреспондент.

"Чиновник пропонував студентам за винагороду допомогти успішно скласти іспити та отримати диплом про закінчення навчального закладу. За це він отримав гроші в сумі 10,5 тис гривень", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Генпрокурор запитав у Ради дозволу на арешт одеського судді-хабарника

Керівника установи затримали співробітниками Управління протидії злочинності у сфері економіки МВС у Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За фактом відкрили кримінальне провадження за "підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми".

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років із позбавленням права обіймати посади на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Питання про обрання запобіжного заходу правопорушнику поки вирішують.