Компанія з переробки відходів у Сан-Франциско розшукує жінку, яка викинула на сміття комп'ютер Apple 1, вартість якого становить близько 200 тисяч доларів.

Про це повідомляє ТСН.

Вінтажний ПК унікальний тим, що його відтворили лише у 200 екземплярах.

Також, це - одна із перших моделей персонального комп'ютера Apple, яку створив Стів Джобс, Стів Возняк та Рон Вейн.

Читайте також: Apple запускає власну соціальну мережу

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Компанія з переробки відходів продала вінтажний Apple 1 до приватної колекції. Наразі компанія шукає жінку, яка позбулася такого цінного сміття, оскільки політика компанії потребує поділити отримані гроші навпіл із тою, яка зробила таку щедру пожертву.

За словами віце-президента компанії, вони планують віддати жінці 100 тисяч доларів за Apple.

Раніше бренд Apple визнали найдорожчим у світі. У визначенні позиції у рейтингу враховувався рівень впливу бренду на прибуток у різних галузях та прибуток за останні три роки.

Другим став Microsoft, а на третьомі місці опинився бренд Google.

Нагадаємо, патентне бюро США опублікувало заявку компанії Apple на запуск власної соціальної мережі. "Яблучна корпорація" подала її ще в кінці 2013 року.

В основі цього проекту буде об'єднання за принципом способу життя, звичок і власне пристроїв компанії.

Для цього проведуть аналіз щоденних рухів користувача: маршрути, улюблені місця, після чого власник гаджета отримає пропозицію створити соціальну групу із іншими користувачами програми, які ведуть схожий спосіб життя.