Колишня перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе розповіла, як під час співбесіди, голова Адміністрації Президента не вірив у її плани щодо реформування МВС і дуже скептично до них віднісся.

"Ложкін (глава АП – ред.), який проводив співбесіду, запитав: "Що можна за рік зробити?". Я відповіла, що спочатку я зроблю це і це, а потім ми оцінимо через рік, що ще зможемо зробити, а що – ні. Думаю, він дещо скептично оцінив мої плани на шість місяців. У мене склалося враження, що він чекав, поки я скажу "жарт". Але я не сказала. Так, згодом він багато допомагав, наші питання часто перетиналися з Адміністрацією.", - розповіла Згуладзе під час інтерв'ю виданню "Главком".

Читати також: Громадські організації створюються для рейдерських захоплень

Також Згуладзе розповіла, що, фактично вона виконала все задумане за останній рік і буде працювати заради України і далі.

"Те, що було заплановано на рік, ми зробили. Так що я нікуди не "біжу", ніколи цим спортом не займалася. Навпаки, навіть залишаюся. Я поміняла свої плани. Правда, тепер буду присутньою в дещо іншому форматі. Як виявилося, я була наївною в одному - що зможу безболісно від серця відірвати Україну і цю роботу і що можу закрити двері і піти. Не змогла. Тому що я познайомилася з тисячами гідних людей, я хочу бути поруч з ними, але вже не як член уряду.", - повідомила Згуладзе.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Згуладзе вважає, що головним результатом її роботи в міністерстві стало те, що вдалося зламати існуючий в правоохоронних органах статус-кво та зрушити ситуацію в бік справжніх реформ.