Сьогодні до Києва прибуває делегація Ради директорів Європейського банку реконструкції та розвитку. Чиновники проведуть п'ятиденні переговори про політичні та економічні реформи в Україні. Про це повідомили у прес-служба ЄБРР.

За п'ять днів делегація відвідає Одесу та Київ. Візит триватиме до 5 червня.

Рада директорів ЄБРР планує поспілкуватися з чиновниками з органів державної та регіональної влади, іноземними та місцевими інвесторами, а також з представниками неурядових організацій.

Європейський банк реконструкції та розвитку — міжнародний фінансово-кредитний інститут, який надає допомогу країнам від Центральної Європи до Центральної Азії для проведення ринкових реформ, активного інтегрування їхніх економік у міжнародні господарські зв'язки.

Читайте також: Світовий інвестор відкриває офіс у Харкові

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. Станом на 1 травня ЄБРР взяв на себе зобов'язання надати Україні майже в 11 мільярдів євро для 343 проектів.