Захистити їх від противників проституції і руйнівників борделів попросили силовиків представниці некомерційної асоціації секс-працівниць "Срібна троянда".

Зокрема мова йде про націоналіста В'ячеслава Дацика, котрого днями заарештували за погром в одному з борделів Санкт-Петербурга, повідомляє "Лента.Ру" з посиланням на "Радіо Балтика".

Директор асоціації Ірина Маслова повідомила, що отримала інформацію про підготовку нових нападів на борделі. Їх організовують прихильники Дацика, які збираються закидати будинки терпимості коктейлями Молотова.

За її словами, противники проституції будуть об'єднуватися для нальотів у групи з шести чоловік. Точних адрес Маслова не назвала, але пояснила, що погроми відбудуться в Санкт-Петербурзі, Москві, Нижньому Новгороді, Ростові, Костромі і Рязані.

Читайте також: Українські повії принесуть дохід у бюджет не менше "Укрзалізниці"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дацик, відомий ще як Рудий Тарзан, підозрюється в тому, що у ніч на 18 травня виламав двері в номері бутик-готелю "Графтіо" в Петербурзі, де перебувала мешканка Москви,і виставив її в коридор. Жінці вдалося вирватися і втекти. ЗМІ писали, що в ту ніч чоловік разом зі своїм однодумцем увірвалися ще в один бордель Петербурга. Вони змусили повій роздягтися і піти у голими у поліцейський відділок. Після цього напарники "завітали" у "Графтіо", де їх і схопили правоохоронці.

Наступного дня Петроградський районний суд міста узяв націоналіста Дацика на два місяці під варту у справі про незаконне проникнення в житло.

В'ячеслав Дацик раніше займався боями без правил. 17 березня він вийшов на свободу з красноярської колонії, де відбував термін за пограбування салонів стільникового зв'язку.