Всю команду медиків, які допомогли народитися принцу Джорджу і принцесі Шарлоті, запросила Кейт Міддлтон, герцогиня Кембріджська, на вечірку Королеви Єлизавети ІІ.

Захід, приурочений зустрічі літа, королева Великобританії Єлизавета ІІ влаштовує щороку у дворі Букінгемського палацу, пише Joinfo.ua з посиланням на Dailymail.

За словами особистого гінеколог Кетрін, професора Тоха, за три місяці до пологів він разом з найнятою командою завжди були напоготові. У випадку дзвінка вони повинні були кидати всі справи і поспішати до вагітної герцогині.

Читайте також: Герцогиня Кембриджська пограла з дворічним принцем у поло (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Команду медиків зібрали для Кетрін чималу. До її складу увійшли два гінекологи, три акушерки, три анестезіологи, чотири лікарі, котрі спостерігали за майбутньою мамою королівських спадкоємців, дві спеціальні сестри по догляду за дитиною в блоці для новонароджених, чотири педіатри, один фахівець лабораторії та три керуючих процесом. Вся команда збиралася на загальний консиліум щомісяця, обговорюючи стан здоров'я мами і дитини.

Доктор Тох додав, що свого часу кожен з медиків дав присягу про анонімність. Саме тому протягом тривалого часу ніхто не знав людей, які мали честь першими побачити дітей принца Уільяма та його дружини.