Російське військово-історичне товариство в 2016 р планує створити в анексованому Криму спеціальний табір для дітей. Для виховання "військово-патріотичного духу" серед російської молоді на півострові відновлять один з покинутих старих закладів. Про це повідомляють "Известия".

Щорічно в табір відправлятимуть щонайменше 5 тисяч дітей віком від 12 до 18 років.

"Ми плануємо сконцентрувати зусилля на створенні зразкового військово-патріотичного табору, перебування в якому кожній дитині потрібно буде заслужити. Наприклад, гарним навчанням або успіхами у вивченні історії", - заявив керівник організації Володимир Мединський.

У таборі діти вивчатимуть історію РФ, її армії, "традиції військової етики", а також пройдуть тактичну, вогневу, стройову і медичну підготовку.

Матеріал по темі: Американська агенція виганяє кримських фотографів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що в Росії сформувалася мережа подібних таборів під патронажем організацій "Я - громадянин і захисник великої країни".