Популярний український виконавець Іван Дорн прийшов на концерт гурту 5'nizza з вагітною дружиною. Пара готується стати батьками вдруге.

Фанати в соціальній мережі припускають, що за розміром живота у дружини артиста Анастасії, вона на 5 або 6 місяці вагітності.

Іван Дорн, незважаючи на свою популярність, ретельно приховує подробиці особистого життя і ніколи прямо не відповідає на запитання журналістів. Народження першої дитини Дорна було покрито таємницею. ЗМІ повідомляли, що влітку 2014 року у артиста народилася донька Василиса. Проте, співак досі не підтвердив ні свого одруження, ні народження первістка.

Матеріал по темі: Іван Дорн виступить у Москві

Минулого літа в соціальні мережі просочилися фотографії зі спільної поїздки Івана Дорна та його дружини Анастасії в Париж.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще