Дисциплінарний комітет УЄФА покарав український футбольний клуб "Дніпро" за начебто неправильну поведінку фанатів на матчі з італійським "Наполі". Дніпропетровська команда тоді виграла у суперника з рахунком 1: 0. Радісні фанати вибігли на поле після закінчення матчу, що заборонено правилами УЄФА.

За "витівку" фанатів клуб заплатить штраф у розмірі 70 тисяч євро: 50 тисяч за начебто "расистську" поведінку фанатів і 20 тисяч - за вибігання на поле, фаєри і велику кількість жовтих карток. Крім того, "Дніпро" проведе при порожніх трибунах свій наступний домашній матч в єврокубках.

Також футболісти проведуть ще один домашній матч без уболівальників, якщо клуб "завинить" ще раз протягом двох років випробувального терміну.

Читайте по темі: Як тисячі українців вболівали за "Дніпро" (фото)

Нагадаємо, що "Дніпро" не отримає зароблені в нинішньому сезоні 9 млн євро призових від УЄФА. За рішенням суду ці гроші підуть на рахунки німецької компанії "Hochtief", яка будувала стадіон "Дніпро-Арена" і не отримала, на думку німців, всіх належних коштів від дніпропетровського клубу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще