Українська влада мала право призначити Михеїла Саакашвілі на посаду голови Одеської ОДА. Про це заявив речник МЗС Грузії Давид Кереселідзе.

"Подобається нам це чи ні, таке рішення є суверенним правом української влади. Тож не потрібно нагнітати ситуацію та псувати відносини з дружньою країною. Ми насамперед повинні виходити з державних інтересів. З дружніх, партнерських, традиційних історичних зв'язків, які є у Грузії і України"- заявив чиновник.

"Сьогодні Україна у стані війни. Їй потрібні розвиток, солідарність, підтримка. Грузія, її влада, будь-яка її гілка завжди готові підтримати українців" - додав представник МЗС.

Читайте також: Творець фейкового твіттера Саакашвілі зізнався у своєму авторстві

Нагадаємо, в Грузії неоднозначно сприйняли призначення екс-президента на державну посаду в Україні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прихильники Саакашвілі кажуть, що для нього - це нагода ще раз проявити себе та "вдарити" по російських планах в Україні.

Негативніше співвітчизники поставилися до його рішення отримати українське громадянство, відмовившись від грузинського. Як його прихильники, так і опоненти назвали цей крок неприйнятним, а дехто навіть ганебним.