В новому коміксі Marvel із Капітана Америки вирішили зробити злочинця - виявилося що головний герой завжди був агентом "Гідри".

В новому коміксі "Капітан Америка:Стів Роджерс" розповідається про події, які мали місце в 1940-их роках. Стів Роджерс (хворобливий юнак, який випив сиворотку задля того,щоб стати суперсолдатом США) завжди був агентом "Гідри" – однієї з самих головних злочинних організацій всесвіту Marvel, Про це повідомляє Daily.Afisha з посиланням на The Independent.

Читайте також: "Чорні комікси" на Віталія Кличка з'явилися в Києві

Хоча фанати в шоці від таких трансформацій, але сам автор коміксу вважає, що данний сюжетний хід буде мати великий вплив на всесвіт Marvel.

Нагадаємо, Капітан Америка був створений 75 років тому Джо Саймоном і Джеком Кербі. У 1940-і він був патріотичним персонажем, якого часто зображували борцем з нацистською коаліцією держав. У 1964 році Капітан Америка став членом команди супергероїв Месників.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще