На Гавайських островах дослідники виявили найстарішу та найбільшу тварина на землі. Нею виявилася губка, довжина якої 3,5 метра, а її вік може бути від кількох сотень до кількох тисяч років.

Губки на тварин зовсім не схожі, але являються найпростішими та самими древніми тваринами на землі. Найбільші з них фільтрують воду і надають притулок для інших видів. Біологи підрахували, що губки можуть жити понад 2300 років. Про це повідомив портал "Популярная механика".

Деніел Вагнер з Національного управління США разом зі своїм колегою знайшов гігантську губку Rossellidae під час проведення експедицій в місцевому морському заповіднику. Її довжина становить 3,5 метра, висота - 2 метри, а ширина - 1,5 метра.

Читайте також: Вчений-ісламіст заборонив фотографувати котиків

Раніше дослідники знайшли єдину на Землі безсмертну тварину. Це медуза, яка має здібності себе омолоджувати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще