Заарештовані в Україні військовослужбовці ГРУ російської армії капітан Євген Єрофєєв і сержант Олександр Александров проходять курс лікування і дають свідчення. Російського консула до них пустять не раніше, ніж через 1-2 місяці.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський.

"Враховуючи значні обсяги роботи, яку необхідно провести слідчим, а також важливість медичної реабілітації заарештованих, яким надають медичну допомогу, російського консула може бути допущено до них не раніше ніж за місяць-два, від часу останнього відвідання", - написав він.

М.Лубківський зазначив, що ГРУшники активно співпрацюють зі слідством.

"Вони отримують всю необхідну медичну допомогу, курс лікування триває. Водночас активно і ефективно працюють наші слідчі. Заарештовані не менш активно співпрацюють зі слідством, дають свідчення. Загалом, графік дуже напружений", - пише він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Читайте також: Колишні російські військові зустрілись з полоненими ГРУшниками

Нагадаємо, 26 травня в лікарні Києва затриманих російських військових відвідав консул Росії в Україні Олег Гришин.