Мопс на прізвисько Даг взяв участь у фотосесії, автори якої спробували спародіювати еротичні селфі Кім Кардашьян. Про це повідомили організатори зйомок - видання Mashable.

У підготовці зйомок і роботі з твариною взяла участь команда стилістів, два кінологи та інші фахівці.

Автором знімків стала фотограф Лілі Семс (Lili Sams), яка займає посаду арт-директора в електронному журналу Blume. У кадрі на Дага приміряли перуку, сережки, футболку і щось на кшталт весільної фати.

Мопса Даг з Нешвілла, штат Теннессі, вважають зіркою інтернету. Його сторінка називається "Король поп-культури", на неї підписані близько 300 тисяч людей. На знімках собака з'являється в різних образах, наприклад, кулінара, завсідника бару, водія автомобіля або супергероя.

Читайте також: 80-річна зірка бондіани знялася голою заради тварин

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У квітні наклад збірок селфі Кім Кардашьян розкупили в онлайні менш ніж за одну хвилину. Книга вийшла накладом в 500 примірників, має 352 сторінки, серед них 115 знімків декольте Кардашьян, 23 зображення її сідниць і 10 селфі в оголеному вигляді. Про плани видати збірку своїх селфі Кардашьян оголосила в серпні 2014 року.