У Туреччині з'явиться притулок, в якому нададуть підтримку чоловікам, які постраждали від насильства з боку жінок. Про це повідомила міністр у справах сім'ї та соціальної політики країни Фатма Шахін.

Вона зазначила, що приблизно3% турецьких чоловіків піддаються психологічному і фізичному насильству з боку жінок. Перший подібний притулок відчинить свої двері в Стамбулі, де, згідно з даними міністерства, він найнеобхідніший.

Матеріал по темі: Столітня англійка отримала на ювілей 16 тисяч листівок

Урочистої церемонії відкриття притулку не передбачили. Номери закладу навіть не внесуть до телефонних довідників, заради принципів анонімності та збереження секретів клієнтів. Повідомляють, що одночасно в притулку зможуть перебувати до 30 чоловіків.

В Туреччині вже існує аналогічний чоловічий притулок в місті Конья, створений однією з правозахисних організацій. Однак держава такий заклад створює вперше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще