Із 18:00 1 червня і до ранку 2 червня терористи продовжували обстріли позицій українських військових на всіх напрямках, порушуючи Мінські домовленості.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку із мінометів та артилерії, калібру більше 100 мм загарбники вели вогонь по Пісках, шахті Бутовка, Мар'їнці, Опитному та Водяному", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У День захисту дітей терористи активізували повітряну розвідку

На Артемівському - артилерія бойовиків вела вогонь по Марково, мінометами стріляли по Новгородському, великокаліберними кулеметами - по Ленінському, гранатометами та стрілецькою зброєю - по Кіровому.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В районі Веселої Долини відбулося бойове зіткнення із диверсійно-розвідувальною групою сепаратистів.

У районі Маріуполя російсько-терористичні угрупування вели вогонь із мінометів та артилерії, заборонених Мінськими домовленостями калібрів, а також із гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Широкиному. Після 21:00 і до ранку на цьому напрямку було тихо.

У Луганській області бандити двічі порушували тишу, обстрілюючи зі стрілецької зброї Щастя та Золоте-4.

"Не зменшується кількість і безпілотних літальних апаратів чужинців. Їх помітили 15 разів на Луганському та Маріупольському напрямках", - підсумовує речник АТО Леонід Матюхін.