У Китаї на річці Янцзи, після попадання в циклон, затонув теплохід "Східна зірка", що перевозив більше 458 осіб. Експерти на місці проводяться рятувальні роботи. Місцевий телеканал CCTV повідомляє, що з корпусу затонулого судна доносяться звуки пасажирів, що вижили.

В ході рятувальної операції на річці Янцзи в Китаї, де затонув теплохід з більш ніж 450 пасажирами на борту, врятували перші 13 осіб.

Матеріал по темі: Смертники на танку підірвали військову базу в Іраку

За даними ЗМІ, більшість пасажирів судна були у віці від 50 до 80 років. Капітан судна, якого рятувальники дістали з води, розповів, що теплохід затонув через бурю.

Річковий теплохід "Зірка Сходу" з більш ніж 450 пасажирами на борту здійснював рейс з Нанкіна в Чунцин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що 5 травня У Середземному морі затонуло судно з біженцями з Африки. Всього на борту було 137 осіб, ймовірне число загиблих 40 чоловік.