У Сімферополі вчора ввечері невідомі зірвали прапор кримськотатарського народу з будівлі, в якій раніше був розташований Меджліс. Про це повідомляють "Крим.реаліі".

Через деякий час до будівлі під'їхали активісти кримськотатарського національного руху, серед яких був Куртсеїта Абдуллаєв, а також засновник Кримського історичного музею "Ларішес" Гулівер Алтин, адвокат Джеміль Темиш, який поставив національний символ на місце.

Очевидці повідомляють, що міліцію викликати не стали. Двері в будівлю була відкриті, а знятий прапор лежав поруч. Силовики окупаційного Криму і в Меджлісі кримськотатарського народу поки не коментують цей інцидент.

Матеріал по темі: В "військово-патріотичному" таборі в Криму школярів тренують стріляти

Нагадаємо, що у вересні 2014 року з будівлі Меджлісу в Сімферополі невідомі зірвали прапор України. Через день в ньому провели обшук, вилучили документи, ісламську літературу. 19 вересня Меджліс опечатали.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще