Захисник "Ліверпуля" Мамаду Сако зможе допомогти збірній Франції на домашньому Євро-2016. УЄФА дозволила футболісту грати після 30-денної заборони.

Як пише L'Equipe, 26-річний футболіст провалив допінг-тест більше місяця тому, а футбольний орган одразу призначив йому дискваліфікацію. Сако не заперечує своєї провини, але зізнається, що вживав препарати виключно для втрати жиру, а про наявність в них заборонених речовин не знав.

Французу загрожує дворічна дискваліфікація, якщо слідство доведе його провину. Однак поки його злий умисел не виявили, головний тренер збірної Дідьє Дешам зможе розраховувати на гравця.

Зазначимо, що Сако вже пропустив одну важливу подію через допінг. Він був вимушений дивитись матч фіналу Ліги Європи між "Ліверпулем" та "Севільєю" з трибун. Команда Клоппа без основного захисника програла матч.

Читайте також: "Манчестер Сіті" - фаворит наступного чемпіонату Англії

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Збірна Франції має проблеми з центром захисту. Ще один гравець основного складу Рафаель Варан із "Реала" отримав травму, яка не дозволить йому зіграти на Чемпіонаті Європи.